Депутати щомісяця в своїй їдальні випивають 300 літрів горілки і 14 літрів коньяку

У їдальні Верховної Ради кожного місяця реалізується 300 літрів горілки, 14 літрів коньяку, 7 літрів вина та 3 літри шампанського.

Про це повідомляє видання "Вести".

Апарат Верховної ради представив дані про те, що їдять і п'ють народні обранці, а також в якій кількості.

Так, хлібу- 600 буханок, 6 тисяч яєць, 1,025 тисячі кг картоплі 1,3 тисяч кг м'яса, 110 кг круп та мюслі, овочів – 1,17 тисячі кг, з них капусти – 950 кг, огірків – 120 кг, помідорів – 100 кг, фруктів – 300 кг.

Також 80 кг солі, 300 кг цукру, 5 кг чаю та 5 кг кави.

В їдальні почали продавати гусячу грудку в журавлинному соусі (200 г) за 36,85 гривні.

Бутерброд з ікрою подорожчав на 3 гривні і коштує 14,8 гривні, борщ коштує 10,86 гривні, бутерброд з сьомгою – 13,09 гривні.

Кожний ранок для їдальні Ради починається з візиту санепідслужби - лікарі беруть проби на аналіз з усієї їжі на кухні, а страви затверджуються на кулінарній раді.

"У Раду потрапляють тільки ідеальні продукти. Наприклад, котлети у нас справжні, м'ясні, а не з булкою. Кожна страва затверджується на кулінарній раді. Технологи розписують, скільки і яких продуктів потрібно класти в блюдо. Якщо в кожній тарілці борщу має бути 25 г м'яса і 20 г сметани, то так і буде ", - стверджує Раїса Лисенко, начальник відділу кадрів ДП "Їдальня".

Як повідомлялося раніше, Держпідприємство "Їдальня Управління справами Апарату Верховної Ради України" отримала 1,306 мільйона гривень для надання послуг з обслуговування представницьких заходів за участю керівництва Ради протягом 2013 року.



Коментарі

Додати коментар


ГОЛОВНЕ на 05 грудня 2021, 22:17

Грабувати, охороняти чи торгувати?

Загрузка...

Тест-драйв

закрити
E-mail
Пароль
Також, ви можете авторизуватись через Facebook Facebook login

Якщо ви не зареєстровані, пройдіть цю просту процедуру.