"Крюківський вагонобудівний" перейшов на дводенний режим роботи

"Крюківський вагонобудівний завод" (КВБЗ, Полтавська область) з початку поточного тижня переведено на дводенний режим роботи.

Про це сьогодні сказав журналістам представник підприємства, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, з вересня підприємство працювало у триденному режимі, однак з жовтня змушене скоротити робочий тиждень ще на один день.

У той же час він уточнив, що це стосується не всього заводу, а деяких його цехів.

Серед причин, через які довелося піти на такий крок - призупинення російським "Регістром сертифікації на федеральному залізничному транспорті" дії 13 сертифікатів на різні види вагонів, що виробляє КВБЗ.

Як відомо, наприкінці серпня Ространснагляд заборонив експлуатацію 292 піввагонів виробництва КВБЗ у зв'язку з аварією вантажного поїзда 16 серпня в Приволжжі, що сталася через злам бічної рами вагона.

КВБЗ є єдиним в СНД підприємством, що має налагоджене і діюче виробництво двох видів вагонів - пасажирських і вантажних (платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони)

Також підприємство випускає запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, вагони метро та ескалатори і запчастини до них, контейнери, дорожню техніку.

КВБЗ в 2012 році збільшив випуск вантажних вагонів на 2,4% порівняно з 2011 роком - до 11 тисяч одиниць. Пасажирських - в 2,5 рази - до 69 одиниць.

За підсумками восьми місяців цього року КВБЗ знизив випуск вантажних вагонів на 34% - до 4982 одиниць. А в цілому за підсумками року падіння їх випуску очікується майже вдвічі - до 6 тисяч одиниць.

В той же час випуск пасажирських вагонів за січень-серпень 2013 року зріс на 20% - до 59 одиниць.



Коментарі

Додати коментар


ГОЛОВНЕ на 01 грудня 2020, 4:40

Перспективы мировой экономики во второй половине 2019 — первой половине 2020 года

Грабувати, охороняти чи торгувати?

Загрузка...

Тест-драйв

закрити
E-mail
Пароль
Також, ви можете авторизуватись через Facebook Facebook login

Якщо ви не зареєстровані, пройдіть цю просту процедуру.